tisdag 27 december 2016

God fortsättning!

Så kom den då, julen. Och försvann lika fort! Så här sitter man men snart uppätna chokladkartonger och rester av Jansson i kylen.
Men vi har ätit god mat och fått umgås med nära och kära. Dessutom blev det 2 julaftnar på taken som det ofta blir i såna här "moderna" familjer och så skulle ju jag klämma in min födelsedag mitt bland allt!Barnen var nöjda med klappar och jag med mina presenter!

Nu väntar ytterligare lediga dagar och de ska fyllas med hemmafix, träning och promenader.  De sistnämnda för att julen inneburit mycket godsaker men oxå för att den otroligt envisa förkylning jag dragits med i månader verkar ge sig.

Mannen har efter sitt hjärtproblem slutat snusa vilket resulterat i ett behov av att ha något i munnen hela tiden.  Det har varit ett konstant ätande som han missnöjt konstaterat har gett oönskat resultat på vågen. Nu tuggar han tuggummi så han får ont i käkarna! Så han ska också med på promenad idag!

Och om ni undrar hur det går med bouppteckning osv... nej, inte klart!  Sista budet från juristen är att ett förslag skulle ligga i brevlådan i mellandagarna.  Ja, det är ett par dagar kvar!  Men det är klart. Om ett par dagar betyder för honom som sist (den 6 december skulle vi ha ett förslag inom ett par dagar ) så vet man aldrig!
Om jag är bitter?  Lika lite som Tony Richardsson efter det uteblivna bragdpriset😊😊😊

2 kommentarer:

 1. Det är härligt med jul men lika härligt när det är över :) Kul att alla blev nöjda. Jag är lite nyfiken på vad som fanns i den där lilla asken på fotot ;) (på fb el instagram).
  Det gäller att ha tålamod. Jag fick slutgiltigt besked om försäkringsersättning nu när det har gått 2,5 år så man ska inte tro att något går snabbt.
  Duktigt att sluta snusa. Det får du ge honom lite extra pussar för :)
  Gott slut och kram <3

  SvaraRadera
 2. Gott slut till dig också Ingrid!
  PS det var en berlock till mitt armband 😉

  SvaraRadera