söndag 13 augusti 2017

Cruising Tranås!

I fredags var det dax att packa husbilen igen! Denna gång för en kortare tur då det var bilträff/cruising med uppträdanden och marknad i Tranås. 
Fredagskvällen var lugn då själva evenemanget drog igång på lördagen med marknad från 10.00 och det var då majoriteten av alla bilar kom för både utställningen och kvällens cruising. 
Fredagens värmebölja "Lucifer" drog bort fortare än kvickt och en gråmulen lördag med dryga 20 grader tog vid. Det kunde ju faktiskt ha varit sämre och förutom några korta skurar var det i alla fall uppehåll mesta tiden.
Många, många bilar var det och på kvällen låg avgasdimman tät på Storgatan där bilarna outtröttligt puttrade fram tills efter midnatt. Kvällens bästa band var TT Grace som med sin bebop/rockn roll fick det att spritta i benen på publiken. Ett minus var att det inte fanns någon liten plätt till dansbana där man kunde få utlopp för lite bensprattel!
På söndagsmorgonen konstaterade mannen att han intagit någon mer öl än beräknat och därför inte tordes sätta sig bakom ratten förrän efter lunch. Detta innebar att jag som aldrig rattat en husbil nu fick pröva på detta!
Lite nervöst men det knallade på och det man måste ha mest koll på är ju att eländet är ju så långt och brett! Man svänger ju inte och far fram som med min lilla yaris precis!
Men från Tranås till Brådtoms sluss tog jag oss hela och utan hjärtat i halsgropen hoppas jag!
Där stannade vi för lite mat innan färden gick hem och nu är allt inplockat och husbilen får nu vila lite för nästa helg gäller Ålandskryssning med de flesta i familjen!
Kramiz!

1 kommentar:

  1. Oj, så mycket ni far omkring. Kul att ni har så mycket användning av husbilen. Hoppas ni får en riktigt kul kryssning också :)
    Kram

    SvaraRadera